27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Μήνυμα του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων

Η ολοκλήρωση του Μαθητικού Κύκλου Σπουδών και η μετάβαση στην «Φοιτητική» πλέον ζωή, προϋποθέτει την δοκιμασία των «Πανελληνίων Εξετάσεων», που λειτουργεί ως «Γέφυρα Διάβασης» στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Με αφορμή λοιπόν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις επιθυμώ, να συγχαρώ καταρχάς όλους του Μαθητές και τις Μαθήτριες για την επιτυχή ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου Σπουδών τους και παράλληλα να ευχηθώ σε όλους τους Υποψηφίους «Καλή Επιτυχία» στις εξετάσεις τους.

Είναι βέβαιο ότι η άριστη δουλειά της Εκπαιδευτικής Οικογένειας του Νησιού μας, σε συνδυασμό με την απεριόριστη υποστήριξη των Οικογενειών των παιδιών, θα επιβραβεύσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όλους τους Υποψηφίους.

Με εκτίμηση,

 

Αλέξανδρος Παρίσης

Δήμαρχος Κεφαλονιάς   

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις