4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Απίθανο “σόου” Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο

Απίθανο “σόου” έστησε η παράταξη του ΚΚΕ, Λαϊκη Συσπείρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία “κουβάλησε” στο κορυφαίο θεσμικό όργανο του Δήμου έναν συμπολίτη μας, ο οποίος κατά δήλωσή του, κάποια στιγμή είχε απασχοληθεί στο Δήμο και εκκρεμούσε η πληρωμή του. Η Δημοτική Αρχή εξήγησε ότι ασφαλώς εκκρεμούν διάφορα γραφειοκρατικά θέματα και πληρωμές όπως συμβαίνει σε όλους τους Δήμους.

Από και και πέρα όμως το θέμα θα αντιμετωπιστεί υπηρεσιακά και δεν πρόκειται να δεχτεί να γίνει αντικείμενο σόου στο Δημοτικό Συμβουλιο. Τότε οι Γκισγκίνης και Κουρούκλης άρχισαν να χτυπούν τα έδρανα, να πετάγονται όρθιοι, και εν γένει να δίνουν μία απίθανη παράσταση κάτι που προσωρινά μετέτρεψε το Δημοτικό Συμβούλιο σε “μπάχαλο”. Οι “τσαμπουκάδες” όμως και οι απειλές της Λαϊκης Συσπείρωσης τελικά δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, αφού η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε το όλο ζήτημα να αντιμετωπιστεί όπως και τα υπόλοιπα καθώς δεν προβλέπονται πουθενά στον κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων “λαϊκά δικαστήρια”.

Μετά από αυτήν την απόφαση η Λαϊκή Συσπείρωση και η παράταξη του κ. Δημητράτου αποχώρησαν και το Δημοτικο Συμβούλιο συνεχίστηκε με ηρεμία και προχώρησε στην ψήφιση των υπολοίπων θεμάτων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις