4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Άξια στάθηκε η ομάδα ποδοσφαίρου του Δήμου: Μεγάλη “βεντέτα” ο Α. Μοσχονάς, “μοιραίο πρόσωπο” ο Κωνσταντάκης

Τελικά η ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου Κεφαλονιάς μολονότι δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή καθώς συστάθηκε κατά κυριολεξία μαζεύοντας υπαλλήλους και αιρετούς από τα μπαρ και τις καφετέριες, το πάλεψε μέχρι τέλους, έχοντας  απέναντί της την έμπειρη και οργανωμένη ομάδα του Δήμου Ελληνικού.

Η αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Φαρακλάτων έληξε με τελικό σκορ 5-3 για την ομάδα του Δήμου Ελληνικού, με τον Αντιδήμαρχο Παλικής Αλέξης Μοσχονάς να κλέβει τις εντυπώσεις με τα δύο συνεχόμενα γκολ που πέτυχε, αντίθετα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης ο οποίος ανέλαβε ρόλο Πορτιέρο στο πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε το μοιραίο πρόσωπο της αναμέτρησης για την ομάδα του Δήμου Κεφαλονιάς καθώς έτρωγε ένα γκολ πίσω από το άλλο.

Από την άλλη πλευρά συγκίνηση προκάλεσε η δυναμική παρουσία του παππού-εντεταλμένου Συμβούλου Λειβαθούς, Ηλία Κουρκουμέλη, ο οποίος έδειξε ότι υπάρχει ζωή και στην …”τρίτη ηλικία”, ενώ αυτοί που πραγματικά  γλύτωσαν την ομάδα του Δήμου Κεφαλονιάς από τα χειρότερα, ήταν ο Πρόεδρος και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης και Μάκης Γασπαρινάτος αντίστοιχα, όπως και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Μενάγιας, οι οποίοι έκαναν καλές εμφανίσεις.

Από την ομάδα του Δήμου Ελληνικού ο Δήμαρχος Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος ναι μεν ήταν η ψυχή του αγώνα αλλά από την άλλη κατηγορήθηκε ότι κάποιες στιγμές “έσερνε” επίτηδες τα πόδια του καθώς ήθελε να “αβαντάρει” μυστικά την Κεφαλονιά αφού ως γνωστόν είναι η μεγάλη του αγάπη.

Πάντως ο συγκεκριμένος φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ήταν μία ωραία πρωτοβουλία τόσο του Δήμου Ελληνικού όσο και του Δήμου Κεφαλονιάς καθώς οι πολιτιστικές και αθλητικές ανταλλαγές δίνουν “οξυγόνο” στη τοπική αυτοδιοίκηση.

Υ.Γ.: Οφείλουμε να σημειώσουμε και το πολύ καλό κοουτσάρισμα την ομάδας της Κεφαλονιάς από τον υπάλληλο του Δήμου Στάθη Αναλυτή, ο οποίος έδειξε τον καλύτερο εαυτό του παρότι το υλικό με το οποίο είχε να δουλέψει από πλευράς παιχτών ήταν οπαδοί του “πιτόγυρου” και “κρασοκανάτες”.

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-40

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-39

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-38

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-37

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-34

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-32

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-31

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-30

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-29

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-26

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-25

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-24

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-23

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-22

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-21

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-20

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-19

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-18

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-17

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-16

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-15

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-14

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-10

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-9

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-7

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-6

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-5

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-4

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli-3

filikos-agonas-kefalonia-argyroupoli

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις