2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Στέλιος Ματαράγκας: Η αντίσταση στα μνημόνια συνεχίζεται

Φίλοι και φίλες, συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Απευθυνόμαστε και πάλι σε σας διότι  η  δύσκολη κατάσταση συνεχίζεται για την Πατρίδα μας και το Λαό της.
Η χώρα έχοντας απολέσει την Εθνική κυριαρχία της,γονατίζει κάτω από τις υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών που μεταβιβάζονται και υλοποιούνται από την ΕΕ-ΔΝΤ και  την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ που στα βασικά συνεχίζει την πολιτική των παλαιοτέρων.
Νέοι βαρύτατοι φόροι αναμένονται για τους μικρομεσαίους ιδιαίτερα, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων σχεδιάζονται με ταυτόχρονη διάλυση των εργατικών δικαιωμάτων ενώ η ανεργία ,ιδίως στους νέους, παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Την ίδια ώρα που οι φοροαπαλλαγές και τα προνόμια για την  μεγάλο-αστική τάξη  συνεχίζονται παρά την ανικανότητα της να αναπτύξει την Οικονομία προτιμώντας να μεταφέρει τα κεφάλαιά της σε μακρινούς φορολογικούς παραδείσους.
Μετά  την προσωρινή υποχώρηση των μαζικών κινημάτων η ίδια η ανάγκη των πραγμάτων υποχρεώνει τα κινήματα να αντιδράσουν και πάλι ,συντονίζοντας την δράση τους ταυτόχρονα και Πανελλαδικά,για κινητοποιήσεις την ίδια μέρα και την ίδια ώρα την Κυριακή.
Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή τους:

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00 ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.
ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΕ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΒΟΥΒΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις