4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

“Η Αυτοδιοίκηση αγωνίζεται” φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου το Σάββατο 14 Μαϊου

“Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ”

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Σάββατο 14 Μαΐου, 11.00 π.μ. ΕΑΚ Φαρακλάτων

 Στα πλαίσια  της πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κεφαλλονιάς και του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης θα διεξαχθεί φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου το Σάββατο14 Μαΐου, 11.00 π.μ. στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο, ΕΑΚ/ΕΠΣΚΙ στα Φαρακλάτα. Στον αγώνα θα συμμετέχουν εργαζόμενοι και αιρετοί από τους δύο Δήμους.

 Η δράση και η πρόοδος των Κεφαλονιτών εντός και εκτός Κεφαλλονιάς είναι γνωστή και αποδεδειγμένη, έτσι είναι μεγάλη μας χαρά, που υποδεχόμαστε τον Κεφαλονίτη Δήμαρχο Ελληνικού, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είναι η εποικοδομητική συνέχεια της πολύ καλής σχέσης των δύο Δήμων που αναπτύχθηκε στο 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο θέατρο Κέφαλος και της συμμετοχής της Φιλαρμονικής Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ¨Θέμος Αμούργης¨ για δεύτερη φορά στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είναι αφιερωμένος ¨στην προσπάθεια των εργαζομένων  της αυτοδιοίκησης, κόντρα στις δυσκολίες για μια καλύτερη κοινωνία και ποιότητα ζωής.¨

  Σίγουρα θα είναι ένα μοναδικό θέαμα από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, σημερινούς αιρετούς και εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με μήνυμα ότι η άθληση πρέπει να είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας, κάθε ηλικίας.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού και οι ποδοσφαιριστές θα τιμήσουν με την παρουσία τους το απόγευμα τους Αγώνες Στίβου ¨ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2016¨ στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου ¨Ανδρέας Βεργωτής¨.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 13 Μαΐου στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και στο τηλ.: 26710-25600,

 Σας περιμένουμε!

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

  Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

ΑΦΙΣΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις