Ε.Α.Σ. : Δίπλα στους ντόπιους Mελισσοκόμους

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι το πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.), που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, ολοκλήρωσε με επιτυχία την σύνταξη φακέλων δικαιούχων ντόπιων Μελισσοκόμων για συμμετοχή στις δράσεις 3.1 “Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων” και 3.2 “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας” του επιδοτούμενου Προγράµµατος  για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της Μελισσοκομίας για το 2016».                 

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, με γνώμονα την εμπειρία των προηγούμενων ετών, συνεχίζει και στηρίζει έμπρακτα και απευθείας τους ντόπιους Μελισσοκόμους, παρέχοντας δωρεάν την σύνταξη πλήρους φακέλου για συμμετοχή στις ανωτέρω δράσεις σε όσους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Μελισσοκόμους επιθυμούν να συμμετάσχουν, επιτρέποντας έτσι τη συνέχιση της παραγωγής ντόπιου μελιού υψηλής ποιότητας, παρά το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις