“Αναφορά σε μία Ακαδημία” του Franz Kafka τις 13, 14 και 15 Μαϊου στο Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος

Απόψε στις 9:15 μ.μ στον «Κέφαλο» η Πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Αναφορά σε μια Ακαδημία» του Franz Kafka σε Σκηνοθεσία Ελένης Παργινού.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook web page: www.facebook.com/anaforasemiaakadimia

E-mail:

Το έργο:

Στον περιοριστικό χώρο ενός κουτιού-βάθρου που οριοθετείται συνεχώς, δυο ηθοποιοί επιχειρούν να αφηγηθούν σωματοκεντρικά το διήγημα του F.Kafka «Αναφορά σε μια Ακαδημία».

Η αλληγορική ιστορία ενός πιθήκου που εξανθρωπίζεται προκειμένου να βρει το χώρο του στον κόσμο των ανθρώπων για να εξασφαλίσει την επιβίωσή του.

Ο Κάφκα στρέφει επιδέξια τον καθρέφτη απέναντι στον Άνθρωπο, απέναντί μας, και μας προκαλεί να κοιτάξουμε μέσα σ’ αυτόν την πραγματική κοινωνική μας διάσταση που δεν αφήνει περιθώρια παρά μόνο για συμβατικές διεξόδους.

Συντελεστές:

Μετάφραση: Δανάη Σπηλιώτη

Σκηνοθεσία: Ελένη Παργινού

Μουσική: Κώστας Φραντζής

Σκηνικά: Μαρία Τερέζα Ντε Ροζάριο

Κοστούμια: Γιάννα Ρεσβάνη

Φωτισμοί: Ανοιξιά Μπουντζιούκα

Ηχοληψία- Μίξη Ήχου: Φίλιππος Σαλαπάτας

Video teaser- trailer: Έλενα Μπονέλη

Φωτογραφία: Dionysia Duke

Σχεδιασμός Αφίσας- Προγράμματος: Διονυσία Φωκά

Ηθοποιοί: Κατερίνα Παρίσσου, Ελένη Παργινού

Παραγωγή: Καλλιτεχνικές Παραγωγές «Κέντρο»

1. 2. 3. 4.13015345_1700093333575612_7689195364682457993_n

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις