2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Αλέξης Μοσχονάς προς Β. Ρουχωτά: “Και τσοπάνης είμαι και γκλίτσα διαθέτω”

Για μία ακόμη φορά ο τ. Δήμαρχος Παλικής και νυν “οψιμος δημοσιογράφος” Βασίλης Ρουχωτάς αναλώθηκε σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα τα τελευταία χρόνια:

Φτηνή και εμπαθή αντιπολίτευση.

Διότι ένα αίτημα των συμπολιτών μου Ληξουριωτών να κατασκευαστεί ένα καλαίσθητο παρτέρι γύρω από τον πλάτανο της πλατείας που συμφώνησα να υλοποιήσω, το ειρωνεύεται και το χλευάζει.

“Ο καθένας ότι έχει δίνει” όπως λέει και ο Λασκαράτος

Η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά έχουμε ψηφιστεί για να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα των δημοτών και αυτό προσπαθούμε με τις μικρές μας δυνάμεις.

Το κομμάτι της “ανάπτυξης” το αφήνουμε στο Βασίλη να το θέσει στην βουλευτή μιας και τελευταία έχουμε πληροφορηθεί ότι “τριγυρίζει” στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, επειδή ο Ρουχωτάς αρέσκεται να χρησιμοποιεί συχνά τη ρήση “Μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη” του δηλώνω:

“Και τσοπάνης είμαι και γκλίτσα διαθέτω” και του συνιστώ “να μην ξύνεται στη δικιά μου”

Αλέξης Μοσχονάς

Αντιδήμαρχος Παλικής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις