Το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σάμης “Γιαλός”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΣΑΜΗΣ “ΓΙΑΛΟΣ”

Μετά τις εκλογές του Συλλόγου Εμπόρων &  Καταστηματαρχών Σάμης “ΓΙΑΛΟΣ” που έλαβαν χώρα την Κυριακή 8/5/2016,  τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνήλθαν την επομένη των εκλογών, ημέρα Δευτέρα 9/ 5/2016 και σύμφωνα με  το καταστατικό του Συλλόγου συγκροτήθηκαν σε σώμα και εξέλεξαν Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γενικό Γραμματέα, Ταμία και Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα. Έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε το Προεδρείο και το νεοσυσταθές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Τα εκλεγμένα μέλη του Διοκητικού Συμβουλίου είναι τα εξής:
Πρόεδρος:  Τζανετάτος Δημήτριος του Γερασίμου
Αντιπρόεδρος:  Ρασσιάς Νικόλαος του Θεοχάρη
Γενικός Γραμματέας:  Βαλσάμου Εριγώνη του Κων/νου
Ταμίας:  Αντωνόπουλος Αθανάσιος του Κων/νου
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας:  Αθανασάτος Νικόλαος του Σπυράγγελου.
Αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:
Βρεττού Χριστίνα του Γαβριήλ,
Βελισσαράτος Αναστάσιος του Κοσμάγγελου
Αυγερινός Γεράσιμος του Διονυσίου-Παναγή
Πρόεδρος και μέλη της Ελεγχτικής Επιτροπής:
Πρόεδρος:  Δευτεραίος Κων/νος του Σπυράγγελου
Μέλη:  Βαγγελάτος Σπυρίδων του Αναστασίου και Κότης Στυλιανός του Ευάγγελου
Αντιπρόσωποι Ομοσπονδίας : Τζανετάτος Δημήτριος του Γερασίμου και Αντωνόπουλος Αθανάσιος του Κων/νου.

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους που βοήθησαν για την υλοποίηση αυτού του στόχου, καθώς και τους έμπορους- καταστηματάρχες και ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής και προαστίων της Σάμης για την σημαντική  συμμετοχή και παρουσία τους τόσο στην εκλογική διαδικασία όσο και στις εγγραφές τους ως μέλη του Συλλόγου “ΓΙΑΛΟΣ”  , καθότι καθόρισαν με τον τρόπο τους την αρχή για την ουσιαστική λειτουργία του Συλλόγου που υπήρξε  όχι μόνο όνειρο αλλά και ουσιαστική ανάγκη αυτού του τόπου.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις