Παρουσίαση στρατηγικής τουρισμού και τουριστικής προβολής για την περίοδο 2014-2020 στην Κέρκυρα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 

 Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής, σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) και την Marketing Greece σας προσκαλούν στην παρουσίαση της στρατηγικής για τον τουρισμό και την τουριστική προβολή για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τη διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Corfu Holiday Palace (Κανόνι, Κέρκυρα).

Συντονισμός: Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Σπύρος Γαλιατσάτος.

Εναρκτήρια ομιλία: Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Γενικό Δ/ντη της Marketing Greece Ιωσήφ Πάρσαλη, ενώ θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Γενικός Δ/ντης Γιώργος Αμβράζης.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις