27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος στο φεστιβάλ Αυστρίας με την Καμεράτα Αθηνών

Το ερχόμενο Σάββατο 13 Μαΐου η Καμεράτα Αθηνών , θα εμφανιστεί  στο περίφημο φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας , το οποίο  τελεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της περίφημης Ιταλίδας μέτζο σοπράνο Cecilia Bartoli.

Θα παρουσιαστεί  για πρώτη φορά η  όπερα του Zingarelli “ΡΩΜΑΙΟΣ και ΙΟΥΛΙΕΤΑ”  υπό μορφή συναυλίας και σε διεύθυνση  του Γ. Πέτρου.

Η συμμετοχή σε αυτό το  παγκοσμίου φήμης μουσικό φεστιβάλ είναι ιδιαίτερα τιμητική για τα ελληνικά μουσικά σύνολα , τους συμμετέχοντες σε αυτά, αλλά και τους μαέστρους τους.

Η Κεφαλονιά έχει ένα λόγο παραπάνω να χαίρεται,  αφού σε  αυτή την πολύ σημαντική μουσική αποστολή στα μεγάλα σαλόνια του Ευρωπαϊκού μουσικού πολιτισμού,  επελέγη ένας δικός μας άνθρωπος ,  ο συμπατριώτης μας  μαέστρος  Αγαθάγγελος Γεωργακάτος,  ώστε  να  διευθύνει  τη χορωδία  Armonia Atenea της Καμέρατας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις