Εξελίξεις στην υπόθεση λειτουργίας του Γηροκομείου Σάμης

Εξελίξεις φαίνεται ότι θα υπάρξουν σύντομα στην υπόθεση της λειτουργίας του Γηροκομείου της Σάμης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Η Δημοτική Αρχή, μέσω ενεργειών του αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη, και όντας σε επαφή με την οικογένεια Τζανετάτου,  φέρεται αποφασισμένη να κάνει ό, τι απαιτείται για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες για το άνοιγμα του γηροκομείου.

Ο Δήμος Κεφαλονιάς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να λειτουργήσει ο ίδιος το γηροκομείο, όμως νομικά έχει το δικαίωμα να παραχωρήσει σε νομικό πρόσωπο κοινωφελούς χαρακτήρα τη λειτουργία του.

Οι τελευταίες πληροφορίες λοιπόν θέλουν την οικογένεια Τζανετάτου να είναι σε στενή συνεργασία με τον κ. Λυκούδη, ώστε να ξεπεραστούν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και σύντομα να ανοίξει το γηροκομείο Σάμης.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο αποτελεί επιθυμία τόσο της οικογένειας Τζανετάτου που το κατασκεύασε όσο και των κατοίκων της περιοχής και δη των ηλικιωμένων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις