5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Άκουαθλον: Κολύμπι-τρέξιμο, στην παραλία του Λουρδά το Σάββατο 18 Ιουνίου

Το δρομικό μας ταξίδι συνεχίζεται με μία ξεχωριστή στάση και ένα ιδιαζον δρώμενο. Κολύμπι-τρέξιμο σε ένα βατό ακουαθλον για όλους τις 18/6/2016 στην παραλία του Λουρδά για πρώτη φορά στο νησί μας.

Το γεγονός αυτό απότελεί μία πρόκληση καθώς ο δρόμος 5κμ συνδιάζει την άσφαλτο και το αμμωδες τερέν της παραλίας σε μία ιδιαίτερη δρομική εμπειρία ενώ η καταγάλανη θάλασσα προσφέρεται ιδανικά για κολυμβητικές εξορμήσεις.

Η διοργάνωση συνιστά πρωτοβουλία του Πολιτιστικού συλλόγου Βλαχάτων ο Αίνος και του Συλλόγου Δρομεών Κεφαλονιάς και σκοπεύει να ανδείξει μία περιοχή με εξαιρετικό χρώμα και σπάνια γνωρίσματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις