Η Φιλαρμονική Αργοστολίου στη Λιτανεία του Αγίου Γερασίμου

Με κάθε επισημότητα και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή του Θωμά, στην Ιερά Μονή Ομαλών, η λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Πολιούχου του νησιού μας Αγίου Γερασίμου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου.

Φέτος, για πρώτη φορά, συμμετείχε, πρωτοστατώντας και δίνοντας τον δικό της ιδιαίτερο τόνο στην λιτανεία του Αγίου μας, η Φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσης Λαυράγκας», υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της Βασίλη Περλικίδη.

Η Φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσης Λαυράγκας» συνόδευσε τη λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου από  τη νέα εκκλησία προς τον Πλάτανο και τα αλώνια, αλλά και κατά τη μεταφορά του στο Καθολικό της Μονής.

Τόσο στην Θεία Λειτουργία όσο και στη λιτανεία συμμετείχαν, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης και οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Ματιάτος και Νικόλαος Παπαδάτος.

kiriaki-thoma-2016-1 kiriaki-thoma-2016-2 kiriaki-thoma-2016-3 kiriaki-thoma-2016-4 kiriaki-thoma-2016-5 kiriaki-thoma-2016-6 kiriaki-thoma-2016-7 kiriaki-thoma-2016-8

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις