27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης

Ημέρα Λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η σημερινή, 9 Μαϊου, η οποία έχει καθιερωθεί σαν ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης ενάντια  στον ναζισμό.

Στα πλαίσια του Εορτασμού κατά του φασισμού και του ναζισμού τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στον χώρο του Ξενία.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Γαβριελάτος ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους, εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, εκ μέρους του Δήμου Κεφαλονιάς,  ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος και ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Τζωρτζάτος.

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (1)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (2)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (3)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (4) ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (5)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (6)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (7)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (8)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (9)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (10)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (11)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (12)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (13)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (14)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (14)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (15)

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (16)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις