“Άνθρακες ο θησαυρός” η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΕΝΦΙΑ των σεισμόπλητκτων του νησιού μας-Μένει εκτός η Παλική!

Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν για την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την μη πληρωμή ΕΝΦΙΑ για τα αποδεδειγμένα σεισμόπληκτα κτίρια του νησιού μας που επλήγησαν στον τελευταίο σεισμό του 2015 (αυτόν της Λευκάδας), καλύτερα να το ξανασκεφτούν.

Διότι πρόκειται ασφαλώς για μικροπολιτική “φωτοβολίδα” καθώς όλοι γνωρίζουν ότι είναι ελάχιστα τα κτίρια αυτά καθώς ο σεισμός έπληξε κυρίως την Λευκάδα.

Για μία ακόμη φορά η Παλική που υπέστη τεράστια καταστροφή από τους σεισμούς του 2014 ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ επιδεικτικά από τους κυβερνώντες και μένει εκτός της τροπολογίας.

Δεν φτάνει δηλαδή που οι Παλικισιάνοι ακόμη δεν έχουν επισκευάσει τα σπίτια τους (το εξοργιστικό είναι ότι τους ζητείται ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα για να πάρουν τις ενισχύσεις) αλλά θα πληρώσουν και ΕΝΦΙΑ!

Αποστροφή και οργή είναι τα συναισθήματα που σε κυριεύουν μπροστά στα φτηνά πολιτικά παιχνίδια της κυβέρνησης!

Το αστείο θα είναι να διαβάσουμε και κανένα δελτίο τύπου από την κ. Θεοπεφτάτου που θα αισθάνεται ικανοποιημένη…

Εκεί είναι που θα γελάσει και το χειλάκι του κάθε πικραμένου…

anexarttitosblog.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις