Σωματείο Αρκείσιος: Το νέο νομοσχέδιο φτωχοποιεί και εξαθλιώνει το ελληνικό λαό

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ ‘’Ο ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ’’

Το Σάββατο 7 Μαΐου θα εισαχθεί τελικά στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.  Με τις συγκεκριμένες διαδικασίες fast track, η Κυβέρνηση επιχειρεί να αιφνιδιάσει την Ελληνική κοινωνία προωθώντας τη ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ενδεικτικά, το νέο ασφαλιστικό προβλέπει την αύξηση των εισφορών, τη μεγάλη μείωση συντάξεων, ΕΚΑΣ, επικουρικών κ.α. και παράλληλα προβλέπει την αύξηση της φορολόγησης από άμεσους και έμμεσους φόρους (αύξηση 24% στο ΦΠΑ, αύξηση ειδικών φόρων κατανάλωσης, μείωση του αφορολογήτου ορίου, αύξηση εισφοράς αλληλεγγύης κ.α.).

Το σωματείο μας αντιδρά στο νέο νομοσχέδιο που θα επιδεινώσει τις συνθήκες διαβίωσης όλων μας και θα επιφέρει την σταδιακή κατάργηση της δημόσιας και κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας και θα εξουθενώσει την πλειονότητα των εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων, πρόκειτε για αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που φτωχοποιεί και εξαθλιώνει το σύνολο του ελληνικού λαού .

    Ο Πρόεδρος                                              Ο Γραμματέας

Καμπανός  Χρήστος                                   Σιμωτάς  Βασίλης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις