4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Συγχαρητήρια επιστολή στις ομάδες Α.Ο. Εικοσιμίας και Α.Ο. Εθνικός

O Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς «Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.» εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους παίχτες, προπονητές και την Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Εικοσιμίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Α΄ κατηγορίας Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ταυτόχρονα τους ευχόμαστε Καλή επιτυχία στους προσεχείς αγώνες για την άνοδο τους στην Γ΄ Εθνική.

Επίσης απευθύνουμε τα συγχαρητήρια μας και στον Αθλητικό Όμιλο Εθνικού Κεφαλονιάς για την άνοδο τους από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία με την ευχή οι παίχτες, οι προπονητές και η Διοίκηση να έχουν την δύναμη να αγωνίζονται για τα αθλητικά ιδεώδη.

                                                                                                 Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

                                                                                                        Ο Πρόεδρος

                                                                                             Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις