Παρουσίαση του νέου δίσκου των αδελφών Καραβιώτη: «Της αγκαλιάς το λιμάνι»

Οι ερμηνευτές Μάκης & Σπύρος Καραβιώτης  παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο με τίτλο:

«Της αγκαλιάς το λιμάνι»

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016
ώρα: 20:30

στον Πολυχώρο του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Πρόκειται για μια νέα δισκογραφική πρόταση σε μουσική των αδελφών Καραβιώτη και σε στίχους του Χάρη Μελιτά, που απευθύνεται στους λάτρεις του καλού ελληνικού τραγουδιού, οι οποίοι αναζητούν την ποιότητα στη μουσική, τον στίχο, την ερμηνεία και την ενορχήστωση.
Στον δίσκο συμμετέχουν στιχουργικά η Μάρι Δαμιανέα και η Ευρώπη Μοσχονά-Μαραγκάκη.

Επίσης, συμμετέχουν φιλικά ο διεθνώς καταξιωμένος τενόρος κος Ζάχος Τερζάκης, η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου, ενώ κάνουν την πρώτη τους δισκογραφική εμφάνιση οι τραγουδίστριες Διονυσία Μουζάκη, Γιάννα Σαγώνα και η μικρή Σοφία Φραγκουλάκη.

Τον δίσκο προλογίζει ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Καλογιάννης.
Τα τραγούδια θα αποδοθούν ζωντανά από τους ερμηνευτές συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας, ενώ στον χώρο θα διατίθεται προς πώληση το cd.

Συμβολική είσοδος: 5 €Οι θέσεις στον Πολυχώρο δεν είναι αριθμημένες.

Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά και θα τονώσει τις προσπάθειές μας για τη σύνθεση και προβολή νέων ελληνικών τραγουδιών.

Μάκης & Σπύρος Καραβιώτης

Διάθεση εισιτηρίων
TICKET SERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
τηλεφωνικά: 2107234567

online: Αρχική σελίδα :: Υπηρεσία Εισιτηρίων – TicketServices.gr

poster2b

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις