Αφιέρωμα στον Δημ. Χατζή – Απονομή βραβείων λογοτεχνικού διαγωνισμού

Εκδήλωση – Αφιέρωμα στο συγγραφέα-ιστορικό και δημοσιογράφο Δημήτρη Χατζή, στον οποίο ήταν αφιερωμένος την τρέχουσα σχολική χρονιά ο Μαθητικός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός των Γυμνασίων και Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού μας, που προκηρύσσει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κεφαλονιάς – Ιθάκης.
Το θέμα του Διαγωνισμού προέρχεται από το μυθιστόρημα του Δημήτρη Χατζή “Το Διπλό Βιβλίο” και αναφέρεται στην μετανάστευση, την προσφυγιά και την κοινωνική και ψυχική αποξένωση που δημιουργούν.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαϊου 2016 και ώρα 19.00 στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου.
Θα περιλαμβάνει:
– Εισήγηση για τον τιμώμενο συγγραφέα-ιστορικό & δημοσιογράφο από το φιλόλογο και Γραμματέα του Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ.Ι. Θεόδωρο Διαμάντη με τίτλο “Δάκρυα εξορίας μας πνίγουν ανυποψίαστα”
– Δραματοποιημένη αφήγηση αποσπάσματος από τον “Μικρό Πρίγκιπα” του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ από μέλη της Θεατρικής Ομάδας της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
– Αποτελέσματα του Μαθητικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού και Απονομή Βραβείων και Επαίνων στους συμμετέχοντες μαθητές.
Με εκτίμηση,
Από το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συνδέσμου Φιλολόγων

Κεφαλονιάς – Ιθάκης
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Ζαβιτσάνος

prosklisi.xatzis.11.5.16afisa.xatzis.11.5.16
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις