Τη Δευτέρα 9 Μαϊου στο Κάπιτολ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Ludlow, οι Έλληνες στον πόλεμο του άνθρακα»

H Πολιτιστική Εστία Κεφαλονιάς σας προσκαλεί στην εκδήλωση « Ο Μάης της Άνοιξης, της Μάνας και των Αγώνων», για να γιορτάσουμε μαζί την Πρωτομαγιά, τη γιορτή της Μάνας και των πολλών Αγώνων που έχουν καταγραφεί διαχρονικά, μέσα στο Μάη.

Στο χώρο του θεάτρου και στην αυλή του Κάπιτολ στο Φανάρι, τη Δευτέρα 9 Μαΐου, ώρα 7.30 μμ

Θα προβληθεί το βραβευμένο ντοκυμαντέρ του 18ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2016,  «Ludlow, οι Έλληνες στον πόλεμο του άνθρακα» όπου παρουσιάζεται η ηρωική εξέγερση των ανθρακωρύχων του Κολοράντο το 1914, με μπροστάρηδες τους  Ριζοσπάστες Έλληνες της Αμερικής.

Θα τραγουδήσει η Ηρώ Καλλιγά, με μουσική συνοδεία από τον Αλέξη Λυκούρa.

 Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από εικαστική εγκατάσταση της Σοφίας Αράβου-Παπαδάτου, με θέματα: «Άνοιξη», «Μητρότητα», «Δικαιώματα στην Εργασία και Εκβιασμοί».

Θα ακολουθήσει μπουφές με σπιτικούς μεζέδες και κρασί.

 

Σας περιμένουμε όλους!

Είσοδος ελεύθερη

  • Προβολή βραβευμένου ντοκυμαντέρ στο 18Ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, 2016. Λάντλοου, οι Ανθρακωρύχοι Ριζοσπάστες Έλληνες της Αμερικής, 1914.
  • Εικαστική έκθεση της Σοφίας Αράβου-Παπαδάτου, με θέματα: «Άνοιξη», «Μητρότητα», «Δικαιώματα στην Εργασία και Εκβιασμοί».
  • Μουσικό πρόγραμμα :
  • Ηρώ Καλλιγά (φωνητικά)
  • Αλέξανδρος Λυκούρας (ακορντεόν)
  • Θα ακολουθήσει μπουφές με σπιτικούς μεζέδες και κρασί.

 

Δευτέρα 9 Μαϊου 2016, ώρα 7:30μ.μ.

 

 

Θα σας περιμένουμε στο “Capitol” στο Φανάρι.

Είσοδος ελεύθερη.

 

Πολιτιστική Εστία Κεφαλονιάς

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις