ΠΑΣΕΒΕ: Όλοι στην 48ωρη απεργία την Παρασκευή 6 Μαϊου

Ξ Ε Σ Η Κ Ω Μ Ο Σ

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-ΜΑΗ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ)

H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την άθλια διαδικασία του κατεπείγοντος επιδιώκει να περάσει τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης μέσα στο Σαββατοκύριακο. Απέναντι στο νέο έγκλημα που μεθοδεύεται δε σκύβουμε το κεφάλι! Δε συμβιβαζόμαστε με τον εφιάλτη που μας ετοιμάζουν

 Απαντάμε στο ασφαλιστικό λαιμητόμο, στην αβάσταχτη φορολογία, στο ατελείωτο κυνηγητό που μας ετοιμάζουν για τα χρέη, με τη μαζική συμμετοχή μας στο δρόμο. Η αγριότητα των νέων μέτρων πρέπει να συναντήσει εδώ και τώρα τον μαζικό ανυποχώρητο αγώνα μας.

Να νεκρώσουν τα πάντα! Κανένα μαγαζί να μην ανοίξει

Τα ψέματα της κυβέρνησης αποκαλύφθηκαν. Μαζί με τους συνέταιρούς της, την Ε.Ε., το Δ.Ν.Τ., τα κόμματα που έχουν προσυπογράψει το μνημόνιο, τα δίνουν όλα για να ανακάμψουν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου. Το έγκλημα διαρκείας είναι συμφωνημένο και συζητάνε μόνο πως θα μας το πλασάρουν. Ακόμα και αν η κυβέρνηση με τους γνωστούς πρόθυμους ψηφίσουν τα μέτρα με τη μαζικότητα, την οργάνωση, τη μαχητικότητά μας, ανοίγουμε το δρόμο για την ανατροπή τους μέσα από τους αγώνες μας.

Τέρμα στην ανοχή! Υψώνουμε τείχος αντίστασης!

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!

Η ζωή μας, η ζωή των οικογενειών μας δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο κρεβάτι του Προκρούστη. Μην έχεις αυταπάτες ότι αν έρθει δήθεν η ανάπτυξη θα κερδίσουμε κάτι και εμείς.   Η στρατηγική που εφαρμόζεται υπηρετεί την ανταγωνιστικότητα των λίγων και προϋποθέτει τον περιορισμό του εισοδήματός μας, το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας. Για αυτούς είναι η ανάπτυξη, για μας μόνο νέα μέτρα και εφιάλτης δίχως τέλος. Αποδείχθηκε ότι η αντιλαϊκή πολιτική δεν φτιασιδώνεται, μόνο ανατρέπεται.

 

Στη μαύρη συμμαχία κυβέρνησης – Ε.Ε. – μεγάλου κεφαλαίου

Απαντάμε με τη δική μας  Λαϊκή Συμμαχία.

Όλοι μαζί με μαζικό, ανυποχώρητο, αγώνα διάρκειας μπορούμε να βάλουμε τέρμα στο συνεχές χτύπημα των δικαιωμάτων μας. Μπορούμε να υψώσουμε τοίχος αντίστασης και να ματαιώσουμε τον αντιλαϊκό κατήφορο. Μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής για να έρθουν οι δικές μας ανάγκες στο προσκήνιο.

Απαιτούμε εδώ και τώρα

  • Ν’ αποσυρθεί άμεσα το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης. Απαιτούμε δωρεάν υγεία – πρόνοια, αξιοπρεπείς συντάξεις για όλους.
  • Αφορολόγητο όριο εδώ και τώρα όπως στους εργαζόμενους και τους αγρότες. Κατάργηση των φοροληστρικών νόμων που τσακίζουν το εισόδημά μας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ_απεργια 48 ωρη ΑΦΙΣΑ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις