ΔΗΜΟΣ: Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε τη δημόσια περιουσία-Βανδαλισμοί στο Νάπιερ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Για άλλη μια φορά ο Δήμος έγινε δέκτης πολλών παραπόνων από κατοίκους της πόλης του Αργοστολίου για καταστροφές στον κήπο του Νάπιερ, χθες αργά το βράδυ.  Όπως μας ενημέρωσαν, υπήρξε και τηλεφώνημα στο αστυνομικό τμήμα από κάτοικο στην περιοχή του Νάπιερ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε καταγγελίες για καταστροφή δημόσιας περιουσίας, πράγμα το οποίο προκαλεί πολλά ερωτηματικά αλλά και οργή, αφού οι συνέπειες των καταστροφών επιβαρύνουν όλους μας. Εκτός αυτού, τίθεται ζήτημα ηθικής και πολιτισμού, αφού κανέναν δεν τιμούν οι εικόνες ντροπής που μας εστάλησαν σήμερα το πρωί.

Η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει και καταδικάζει το γεγονός και ζητά από όλους να σεβαστούν και να προστατέψουν την δημόσια περιουσία, ο καθένας από τη θέση του.

AN an1 AN2 AN3 an4

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις