Αποχαίρετησαν μελωδικά την Κεφαλονιά οι αδελφοί Καραβιώτη

Οι αδελφοί Καραβιώτη απόλαυσαν τον υπέροχο καφέ τους στο εστιατόριο Premier χθες το βράδυ παρέα με τον πολύ καλό τους φίλο και εξαιρετικό μαέστρο Άγγελο Μουρελάτο και μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη Βαγγέλη Κονάδη αλλά και του Δημάρχου Κεφαλονιάς, Αλέξανδρου Παρίση, ερμήνευσαν μερικά αγαπημένα τραγούδια στο πιάνο θέλωντας να αποχαιρετίσουν την Κεφαλονιά μελωδικά.

Ανάμεσα σε άλλα είπαν το “Θρησκεία”, το αγαπημένο του Δημάρχου οι “Άντρες δεν κλαίνε” κ.ά. εισπράττοντας όπως ήταν φυσικό το θερμό χειροκρότημα και την αγάπη όλων όσων είχαν την τύχη να βρεθούν στο Premier. Εκει ήταν και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Τζωρτζάτος συνοδευόμενος από την σύζυγό του αλλά και την Γενική Διευθύντρια Τουριστικών Λιμένων Ελλάδας και συμπατριώτισσά μας, κα Αναστασία Μαρκάτου.

1-20160504_001946

1-20160504_000809

1-20160504_001339

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις