Το εντυπωσιακό παλάτι της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ στην Κέρκυρα -Χλιδή με χρυσές λεπτομέρειες [εικόνες]

Ενα παλιό ξενοδοχείο στο Πυργί της Κέρκυρας μετατράπηκε σε παλάτι για τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ, που μέσα στον Μάιο αναμένεται να το επισκεφτεί για πρώτη φόρα.

Ο επίγειος παράδεισος είναι αυστηρά ιδιωτικός και δημιουργήθηκε ώστε οι γαλαζοαίματοι να περνούν εκεί τις διακοπές τους.

Η πολυτέλεια είναι ευδιάκριτη σε όλους τους χώρους, με το σκηνικό να θυμίζει «χίλιες και μία νύχτες», με τα εντυπωσιακά βιτρό και τις χρυσές λεπτομέρειες να «κλέβουν» την παράσταση.

Οπως αναφέρει η Real News, το πρώην ξενοδοχείο είχε 60 δωμάτια, τα οποία μετά τις εντατικές εργασίες έγιναν 16, ώστε να υπάρχει άνεση σε κάθε χώρο.

Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ λατρεύει τα ελληνικά νησιά και ειδικά του Ιονίου και δεν σταματά να το επιβεβαιώνει κάθε καλοκαίρι, με τη θαλαμηγό «Katara» να βρίσκεται στις ελληνικές θάλασσες.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις