4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Καλοκαίρι 2016: Τα μαγιό φέτος έχουν πολύ ύφασμα [εικόνες]

Κεντρικό κομμάτι της καλοκαιρινής βαλίτσας μας, το μαγιό πρέπει να επιλέγεται τόσο προσεκτικά όσο και μια τουαλέτα για να πάμε σε γάμο.

Οι μεγάλες φίρμες μαγιό για φέτος το καλοκαίρι προτείνουν να επιλέξουμε ελεύθερα το κομμάτι της προτίμησής μας, ανάλογα με τον σωματότυπο και τις οικονομικές μας δυνατότητες. Ωστόσο, όλα τα μεγάλα ονόματα προτείνουν… μπόλικο ύφασμα και σχέδια που αγκαλιάζουν το σώμα και διαθέτουν πολύπλοκες γωνίες.

Τα μαγιό Anna Sui, Elisabetta Franchi έχουν πτυχώσεις και είναι σχεδόν ολόσωμα. Οι φίρμες Missoni και Ermanno Scervino δίνουν προτεραιότητα στα μαγιό με …γιλέκο που μας θυμίζουν δροσερά καλοκαίρια, χωρίς πολύ ζέστη. Τα μαγιό Tommy Hilfiger τολμούν για φέτος το καλοκαίρι το μαγιό bob.

Ντεφιλέ Anna Sui άνοιξη-καλοκαίρι 2016. (Νέα Υόρκη, Φεβρουάριος 2016).

Ντεφιλέ Michael Kors, Νέα Υόρκη:

 

Ντεφιλέ Tommy Hilfiger, Νέα Υόρκη 2016:

Ντεφιλέ Elisabetta Franchi, Μιλάνο 2016:

 

Ντεφιλέ Léonard Paris, Παρίσι 2016:

Ντεφιλέ Anna Sui, Νέα Υόρκη 2016:

 

Ντεφιλέ Carmen Marc Valvo, Νέα Υόρκη 2016:

Ντεφιλέ Michael Kors, Νέα Υόρκη 2016:

 

Ντεφιλέ Jeremy Scott, Νέα Υόρκη 2016:

Ντεφιλέ Jeremy Scott, Νέα Υόρκη 2016:

Ντεφιλέ Missoni, Μιλάνο 2016:

 

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις