4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ξεσήκωσαν το κόσμο οι αδελφοί Καραβιώτη στην Πρωτομαγιάτικη συναυλία στον Κέφαλο

Ξεσήκωσαν τον κόσμο με αξέχαστα υπέροχα τραγούδια, το ταμπεραμέντο, το μπρίο και φυσικά το μεγάλο ταλέντο τους, οι Αδελφοί Καραβιώτη, ο Γεράσιμος και ο Σπύρος, παρέα με την Αντριάνα Κόλλια και την ορχήστρα τους.

Στην κατάμεστη πραγματικά αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου “Ο Κέφαλος” οι Αδελφοί Καραβιώτη μας χάρισαν άλλη μία αξέχαστη και εκπληκτική συναυλία που διοργάνωσε η ΚΕΔΗΚΕ και ο Δήμος Κεφαλονιάς για τις ημέρες του Πάσχα με τίτλο, “Πάσχα, Αγάπη, Πρωτομαγιά”. Την συναυλία τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος καθώς και η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων, Ευρώπη Μοσχονά Μαραγκάκη.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου αλλά λόγω του άστατου καιρού οι διοργανωτές προτίμησαν να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος.

Η βραδιά ξεκίνησε δυναμικά με το “Χριστός Ανέστη” που έψαλλαν όλοι και συνεχίστηκε με καντάδες και ένα τραγούδι από το CD που ετοιμάζουν οι Αδελφοί Καραβιώτη με δικά τους τραγούδια και το οποίο θα κυκλοφορήσει τις 16 Μαϊου, η παρουσίαση του οποίου θα γίνει στην Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Αθηνών. Όπως μάθαμε ανάμεσα στα τραγούδια του δίσκου συμπεριλαμβάνεται και ένα ποίημα που έχει γράψει η κα Ευρώπη Μοσχονά και που ερμηνεύει ο διάσημος Τενόρος Ζάχος Τερζάκης. Ενώ στο δεύτερο μέρος της Πρωτομαγιάτικης συναυλίας οι τόνοι δυνάμωσαν με πλούσια λαϊκά ακούσματα του  Μίκη Θεοδωράκη και άλλων συνθετών, όπως “Ο Μέτοικος” του Ζωρζ Μουστακί, η “Μυρτιά”, “Στο περιγιάλι το κρυφό”, και πολλά άλλα, ενώ λόγω της εορτής του Αγίου Γεωργίου αφιέρωσαν στους Γιώργιδες το αγαπημένο “Ο Γιώργος είναι πονηρός” ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με τον “Ζορμπά”.

Οι αδελφοί Καραβιώτη θα συμμετέχουν σε συναυλία στην Αθήνα αφιερωμένη στον γνωστό μεγάλο ερμηνευτή Αντώνη Καλογιάννη, στην οποία θα συμμετέχουν πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες, τη συναυλία διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου.

ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (1) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (2) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (4) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (5) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (6) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (7) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (8) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (9) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (10) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (12) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (13) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (14) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (15) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (16) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (17) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (18) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (19) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (20) ΚΑΡΑΒΙΩΤΕΣ (21)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις