ΠΙΝ και ΠΕΔΙΝ δρούν από κοινού και κάνουν θαύματα!!!!

Οι παρακάτω δράσεις έγιναν από κοινού, από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αφ ενός και την Περιφερειακή Ενωση Δήμων Ιονίων Νήσων αφ ετέρου. 

Πολλαπλασιαστικό ρόλο στην προσπάθεια έπαιξαν οι μηχανισμοί στα social media της  Marketing Greece, με την οπία συνεργάζεται η ΠΙΝ από την  προηγούμενη χρονιά, με εξόχως θετικά αποτελέσματα.
Στην προκειμένη περίπτωση, είχαμε (μέχρι 27/04) 1.267.000 χρήστες που είδαν και συμμετείχαν σε αυτή τη δράση, αλλά και αναρίθμητους ομογενείς που  μας είδαν μέσω του MEGACOSMOS σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, κλπ).
Επίσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θα υπάρχει  συνεχώς η παρουσία των Ιονίων Νήσων  στο Youtube με τα δρώμενα του Πάσχα.
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα στους Κατοίκους, τους επισκέπτες και όλους τους Έλληνες.
Σπύρος Γαλιατσάτος
Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού & Τουριστικής Προβολής

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις