Ξεκίνησε ο ευπρεπισμός των Λαϊκών Κατοικιών στο Αργοστόλι

“Πάνω της” το πήρε το θέμα του ευπρεπισμού των “Λαϊκών Κατοικιών” η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου.

Έτσι από χθες ξεκίνησε ο καθαρισμός, η αποψήλωση, τα ασπρίσματα των πεζοδρομίων και οι επισκευές στην ευρύτερη περιοχή. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου Λούκας Νιφοράτος όπως και ο τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου, Αλέκος Γαβριελάτος έχουν βάλει στοίχημα φέτος να αλλάξουν όψη οι Λαϊκές Κατοικίες. Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον Λούκα Νιφοράτο για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

Είναι πολύ σημαντικό όλες οι περιοχές του Αργοστολίου να είναι καθαρές και περιποιημένες και σε αυτό πρέπει να συμβάλουν ακόμα πιο περισσότερο και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου.

ΛΑΙΚΕΣ (2) ΛΑΙΚΕΣ (4) ΛΑΙΚΕΣ (6)

ΛΑΙΚΕΣ (7)

ΛΑΙΚΕΣ (8) ΛΑΙΚΕΣ (10) ΛΑΙΚΕΣ (11)

ΛΑΙΚΕΣ (13)

ΛΑΙΚΕΣ (16)

ΛΑΙΚΕΣ (17) ΛΑΙΚΕΣ (1)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις