Όλα έτοιμα στη Σάμη για την καλοκαιρινή σεζόν

Όλα έτοιμα είναι στη Σάμη για να υποδεχτεί και φέτος του τουρίστες που έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στο νησί μας με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά παρόλα τα παιχνίδια του καιρού.

Κάνοντας μία βόλτα αμέσως μετά την λειτουργία είδαμε ότι τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, ο κόσμος έχει αρχίσει να βγαίνει από το σπίτι του και οι δρόμοι είναι πεντακάθαροι και περιποιημένοι, όπως αρμόζει άλλωστε σε ένα χωριό σαν την Σάμη, ένα από τα τρία μεγάλα  λιμάνια της Κεφαλονιάς.

Ο τουρισμός ας μην ξεχνάμε ότι αποτελεί το σημαντικότερο ίσως πυλώνα ανάπτυξης που διαθέτει η χώρα μας και έναν από τους βασικότερους λόγους που εδώ στην Κεφαλονιά δεν βιώνουμε την κρίση τόσο έντονα όπως σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

1-DSC08875

ΣΑΜΗ (1) ΣΑΜΗ (16) ΣΑΜΗ (17) ΣΑΜΗ (18) ΣΑΜΗ (19) ΣΑΜΗ (20) ΣΑΜΗ (21) ΣΑΜΗ (22)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις