Μεγάλη υποδοχή για τα “χρυσά” κορίτσια του Α.Γ.Σ. Επτανήσων

Μεγάλη υποδοχή επιφύλαξαν στις αθλήτριες του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Επτανήσων που διακρίθηκαν στην διοργάνωση του Gym Show που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Γκντίνια της Πολωνίας.

Τα “χρυσά” κορίτσια κατέβηκαν από το λεωφορείο έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης”, εκεί όπου τις περίμεναν με ανυπομονησία γονείς και φίλοι για να τις αγκαλιάσουν και να τις συγχαρούν για την μεγάλη τους επιτυχία, φορώντας με υπερηφάνια τα μετάλλια που κατέκτησαν στην σημαντική αθλητική διοργάνωση στο στήθος. Μαζί τους και η προπονήτρια των μεγάλων διακρίσεων Μποζένα Μπαρκόφσκα Μπασιαρδή.

Από τη μεριά μας δεν έχουμε παρά να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στην προοπονήτριά τους για αυτή τη σπουδαία διάκριση!

ΑΓΕΠΤΑΝΗΣΩΝ (2) ΑΓΕΠΤΑΝΗΣΩΝ (3) ΑΓΕΠΤΑΝΗΣΩΝ (4) ΑΓΕΠΤΑΝΗΣΩΝ (5) ΑΓΕΠΤΑΝΗΣΩΝ (6) ΑΓΕΠΤΑΝΗΣΩΝ (7) ΑΓΕΠΤΑΝΗΣΩΝ (9) ΑΓΕΠΤΑΝΗΣΩΝ (11) ΑΓΕΠΤΑΝΗΣΩΝ (12) ΑΓΕΠΤΑΝΗΣΩΝ (13) ΑΓΕΠΤΑΝΗΣΩΝ (14) ΑΓΕΠΤΑΝΗΣΩΝ (16)ΑΓΕΠΤΑΝΗΣΩΝ (1)

ageptanison

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις