6 Δεκεμβρίου 2020, Κυριακή

Το Ληξουριώτικο Οινοποιείο Φοίβος σας προτείνει για το Πασχαλινό τραπέζι ερυθρά κρασιά από 6 κεφαλλονίτικα οινοποιεία

Τα ερυθρά κεφαλλονίτικα κρασιά, επιθυμούν να συντροφεύσουν το Πασχαλινό τραπέζι σας!

“Το οινοποιείο Φοίβος, η Σταυρούλα και εγώ προσωπικά, ευχόμαστε σε όλους σας καλή Πασχαλιά!”

Το Κεφαλλονίτικο Οινοποιείο Φοίβος και ο οινοποιός του Ορκόπουλος (Φοίβος) Θεόδωρος, σας εύχεται καλή Πασχαλιά και καλή Ανάσταση και σας προτείνει να συνοδέψετε το τραπέζι της Ανάστασης και το τραπέζι του Πάσχα, με ένα ερυθρό κεφαλλονίτικο κρασί.

Τα πολυβραβευμένα κρασιά της Κεφαλονιάς έχουν φοβερή ποιότητα, δυνατές γεύσεις και πολυπλοκότητα και αν τα τιμήσετε και τα προτιμήσετε, θα αναδείξουν το τραπέζι σας και θα σας προσφέρουν απροσδόκητες οινικές απολαύσεις.

Το Οινοποιείο Φοίβος σας προτείνει για το Πάσχα, «μεγάλα» ερυθρά ξηρά κρασιά, από 6 φοβερά κεφαλλονίτικα οινοποιεία:

1. Την ξηρή ερυθρή «Μύηση» (από Μαυροδάφνη) του οινοποιείου Φοίβος ή για πιο πιπεράτες γεύσεις, τον ξηρό ερυθρό «Μεθύσφορο» (από Μαυροδάφνη, θειακό, αρακλινό) του οινοποιείου Φοίβος

2. Τον ξηρό ερυθρό κρασί «Οργίων» από το οινοποιείο Σκλάβου

3. Τον ξηρή «Μαυροδάφνη» του κτήματος Χαριτάτου

4. Τον ερυθρό «Eclipse» του οινοποιείου Gentilini

5. Τον ξηρό ερυθρό «Linos» του Συνεταιρισμού ρομπόλας

6. Τον ξηρό ερυθρό «Μαύρο» του οινοποιείου Μελισσινός

Τα κεφαλλονίτικα κρασιά είναι τα δικά σου κρασιά, από τους δικούς σου ή τους γειτονικούς σου αμπελώνες, από την δική σου πατρίδα και από συμπατριώτες σου, που αυτές τις μέρες πρέπει να τιμήσεις.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις