27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Έβαψαν και ζωγράφισαν τις στάμνες στην Πλατεία Καμπάνας

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο βάψιμο των σταμών στην Πλατεία Καμπάνας καθώς διακόσμησαν με υπέροχα χρώματα και σχέδια τις στάμνες οι οποίες θα θυσιαστούν στα πλαίσια του καθιερωμένου πλέον εθίμου του σπασίματος της στάμνας που θα πραγματοποιηθεί το Μεγάλο Σάββατο το πρωϊ σε Λιθόστρωτο και πλατεία Καμπάνας όπως κάθε χρόνο.

Με πινέλα στο χέρι και με οδηγό την φαντασία τους τα παιδιά και οι γονείς παρέα δημιούργησαν μοναδικά σχέδια, όπως λουλούδια, καρδιές, καράβια, πεταλούδες κ.ά. ενώ έγγραψαν Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά σε όλες τις στάμνες.

στάμνες1 (1) στάμνες1 (2) στάμνες1 (3) στάμνες1 (4) στάμνες1 (5) στάμνες1 (6) στάμνες1 (7) στάμνες1 (8) στάμνες1 (9) στάμνες1 (10) στάμνες1 (11) στάμνες1 (12) στάμνες1 (14) στάμνες1 (15)

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις