Με στελέχη της Ryanair συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης

Με τη Διευθύντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair Chiara Ravara και την υπεύθυνη Πωλήσεων και Μάρκετινγκ για την Ελλάδα Δήμητρα Απατσίδου  συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασίας της αεροπορικής εταιρείας με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για την προβολή αφενός των Ιόνιων Νησιών, μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες της Ryanair, και αφετέρου για την παροχή καλύτερης συγκοινωνιακής σύνδεσης των Ιόνιων Νησιών.

Καθώς αυτή τη στιγμή εκτελούνται τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως Κέρκυρα – Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος έχει ήδη ζητήσει από την Ryanair να εξετάσει την πιθανότητα πύκνωσης των πτήσεων ενώ συζήτησε, με τα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας που τον επισκέφθηκαν, για την αναγκαιότητα διασύνδεσης και των υπόλοιπων νησιών των Ιονίων με την Αθήνα. Επίσης ο κ. Γαλιατσάτος ζήτησε να εξεταστεί η πιθανότητα διασύνδεσης της Κέρκυρας με τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που θα εξυπηρετούσε επισκέπτες από τη Βόρειο Ελλάδα και θα ενίσχυσε τον τουρισμό για σύντομες αποδράσεις.

“Επιζητούμε συνεργασίες με όσους εργάζονται στον τομέα του τουρισμού. Το μονοπώλιο δεν ωφελεί καμία περιοχή, λόγω της αύξησης των τιμών και της πολιτικής που εφαρμόζεται, συνεπώς οτιδήποτε βοηθά στην κατεύθυνση της άρσης μονοπωλιακών καταστάσεων θα μας βρει συμπαραστάτες” τόνισε ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος.

Τέλος ο Περιφερειάρχης προσκάλεσε τα στελέχη της Ryanair να παραβρεθούν στην δημόσια συζήτηση που προγραμματίζει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για το πρώτο 15νθήμερο του Μαΐου, οπότε και θα παρουσιαστεί η στρατηγική στον τομέα του τουρισμού για τη νέα περίοδο και θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουμε λεπτομερώς για τη διεύρυνση της συνεργασίας με τον

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις