Η Φιλαρμονική Αργοστολίου της ΚΕΔΗΚΕ “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΑΥΡΑΓΚΑΣ” στο Μεσολόγγι

Η Φιλαρμονική της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΑΥΡΑΓΚΑΣ” υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Βασίλη Περλικίδη, εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο Κεφαλλονιάς και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, στις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης για την 190η Επέτειο της Ηρωικής Εξόδου της Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου 2016, προσκεκλημένη του Δήμου Μεσολογγίου.

Το Σάββατο έγινε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Εξόδου, η οποία ξεκίνησε από τον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα και μέσω της Λεωφόρου των Φιλαρμονικών κατέληξε στο μνημείο του Ελβετού Φιλέλληνα Ιωάννη Ιάκωβου Μάγερ στον Κήπο των Ηρώων.

Την  Κυριακή, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του κυβερνητικού εκπροσώπου Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παν. Κουρουμπλή, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της ηρωικής Εξόδου, με την ιερά λιτανευτική Πομπή της Εικόνας της Εξόδου στον Κήπο των Ηρώων της Ιεράς Πόλεως.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.

Άγγελος Κωνσταντάκης

DSC_0046 DSC_0837 DSC_0923

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις