5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Ευχαριστήρια επιστολή για την οικονομική ενίσχυση της σχολής

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΩΔΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ «ΡΟΚΚΟΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ»

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1838

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας ωδείο Αργοστολίου ‘’Ρόκκος Βεργωτής’’ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τα μέλη της Κινηματογραφικής λέσχης Αργοστολίου διότι είχαν την ευαισθησία να προσφέρουν το ποσό των 500€ ως οικονομική ενίσχυση της Σχολής.

Η κίνησή τους αυτή ήταν συμβολική διότι τα έσοδα από την ταινία ήταν πολύ λιγότερα του ανωτέρω ποσού όμως προσπάθησαν έτσι να βάλουν ένα λιθαράκι και να ευαισθητοποιήσουν και άλλους φορείς ώστε να καταλάβουν ότι αυτή η Σχολή είναι ιστορική και την Ιστορία δε πρέπει να την ξεχνάμε, αλλά να βοηθάμε να συνεχίζεται διότι έτσι μόνον ‘’ΙΣΩΣ’’ δεν χάσουμε την ταυτότητά μας.

Από τη Διοίκηση της Σχολής

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις