Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την Φιλαρμονική Ληξουρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Δήμαρχο Κεφαλονιάς, καθώς και σε όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που με ομόφωνη απόφασή τους ενέκριναν επιχορήγηση 10000 € προς το σωματείο μας.

Διαβεβαιώνουμε τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους, ότι η επιχορήγηση αυτή θα χρησιμοποιηθεί ώστε η Ληξουριώτικη Φιλαρμονική, κλείνοντας 180 χρόνια ζωής, να είναι πιο «νέα» και ακμαία από ποτέ άλλοτε.

Ελπίζουμε, τέλος, να καθιερωθεί η τακτική επιχορήγηση της Φιλαρμονικής μας από τον Δήμο, έστω και στο ελάχιστο ποσό που τα οικονομικά του επιτρέπουν.  Η ηθική, κυρίως, ενίσχυση για τον κύριο πυλώνα του Κεφαλληνιακού Πολιτισμού θα είναι ανεκτίμητη.

                                              Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις