Δ.Ε.Υ.Α.Κ. «Τελευταία ευκαιρία για πλήρη διαγραφή των προσαυξήσεων σε κάθε ληξιπρόθεσμη οφειλή»

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλονιάς έχοντας γνώση της τεράστιας οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την χώρα και έχοντας αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης αποφάσισε την λήψη ενός ακόμη μέτρου για την διευκόλυνση όσων δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις οφειλές τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. με την υπ΄ αριθμ. 152/2015 απόφαση του, η οποία ενεκρίθη αρμοδίως, δρομολόγησε την δυνατότητα πλήρους απαλλαγής από τις προσαυξήσεις σε κάθε ληξιπρόθεσμη οφειλή που θα εξοφληθεί εφάπαξ.

Η ως άνω ευεργετική ρύθμιση ισχύει αποκλειστικά έως και 12/06/2016.  Το προαναφερθέν διάστημα οποιοσδήποτε πολίτης – καταναλωτής της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς αυτήν, θα μπορεί να αιτείται την διαγραφή του 100% των προσαυξήσεων των ληξιπρόθεσμων οφειλών του, με την προϋπόθεση της εφάπαξ καταβολής ΜΟΝΟΝ του ποσού της οφειλής του.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Νίκος Ανουσάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις