Πρόκριση στους τελικούς της IDO Hellas για την σχολή χορού “Art & Style Dance Studio” της Όλγας Γαλιατσάτου

Την πρόκριση της στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μοντέρνου και Σύγχρονου Χορού καθώς και στο Mediterranean Cup, που διοργανώνονται από την IDO Hellas, εξασφάλισε η σχολή χορού «Art & Style Dance Studio». Τo KEFALONIA PHOTO βρίσκεται στην Αθήνα και καλύπτει  τις νέες διαγωνιστικές προκλήσεις της ομάδας της Όλγας Γαλιατσάτου.

Να σημειώσουμε ότι η IDO HELLAS αποτελεί τη μοναδική αθλητική ομοσπονδία και εκπαιδευτικό οργανισμό στην Ελλάδα, που είναι αναγνωρισμένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Xορού, την IDO (International Dance Organisation), στην οποία ανήκει επίσημα η σχολή της κας Γαλιατσάτου.

Ελπίζουμε η παρουσία μας στις διοργανώσεις να αποδειχθεί κι αυτή τη φορά… γούρικη, όπως συνέβη στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Σερβίας, όταν η σχολή «Art & Style» έφερε στο νησί μας σημαντικές διακρίσεις. Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι από τα σεμινάρια που διεξάγονται παράλληλα από διακεκριμένους καθηγητές χορού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

art-and-style-athina-1

kefaloniaphoto.com

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις