4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Η Κεφαλονιά έδωσε δυναμικό «παρών» στο 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Δυναμικό «παρών» έδωσε η Κεφαλονιά στο 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που διοργανώθηκε στην Αθήνα.

Πολλά μέλη και στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας παρευρέθηκαν από την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, με σημαντικές μάλιστα παρεμβάσεις και τοποθετήσεις, όπως αυτή του Γεράσιμου Τσουρούφλη.

Το e-kefalonia.net βρέθηκε στο χώρο του Συνεδρίου της Ν.Δ. όπου απαθανάτισε την Κεφαλονίτικη «γαλάζια» αποστολή σε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

Στις φωτό διακρίνουμε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αντώνη Κατσιγιάννη, τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, τον πολιτευτή Χαράλαμπο Λυκούδη, την Αγγελική Λαδά, τον Πρόεδρο του δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Παναγή Καππάτο, τον Άγη Βερούτη, τον Πάκο Βερούτη, τον Γεράσιμο Ιλινόιου Τσουρούφλη, τον Παναγή Φωκά κ.ά.

synedrio-n.d (1)synedrio-n.d (3)synedrio-n.d (4)synedrio-n.d (5)

IMG_1600IMG_1602

Πηγή: e-kefalonia.net

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις