Σήμερα Σάββατο 23 Απριλίου στην τελευταία εκπομπή “Να σου πω μία ιστορία” η “Ιστορία της Βίβλου”

ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4, στις 3.00-4.00 μ.μ., στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μας-γι’ αυτή τη χρονιά-ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά «ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ;» θα διαβάσουμε επιλεγμένες αφηγήσεις από την Καινή Διαθήκη που συνδέονται με το Πάσχα από την “Ιστορία της Βίβλου” (Εκδ.Ρέκος)!

Αλλά και την παραμυθένια ιστορία “΄Ενα σαλιγκάρι στην εκκλησιά’ της συγγραφέως και Προέδρου του Λυκείου Ελληνίδων Αργοστολίου, κ.Ευρώπης Μοσχονά-Μαραγκάκη!
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου,οι εκδοτικοί οίκοι Πατάκης, Παπαδόπουλος, Μεταίχμιο και Mamaya θα προσφέρουν όμορφα βιβλία δώρο σε ‘μικρούς’ φίλους που θα τηλεφωνήσουν στο 26710-25361 στη διάρκεια της εκπομπής (και θα μπορέσουν να τα παραλάβουν από τον ραδιοφ.σταθμό).
ΜΟΝΟ στον Ionian Galaxy 90,8!!!!
ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:ioniangalaxy.gr, (επιλέγοντας το πεδίο: ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ) ή/και στο http://www.onradio.gr/player.php?id=544
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Καλλιόπη Λιοσάτου, Θεατροπαιδαγωγός
Σας περιμένουμε!!!

ROKOS

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις