Ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες: “Παίρνουν φωτιά” οι τιμές

Μεγάλη διαφορά στα εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων στην ακτοπλοική γραμμή Πάτρα-Σάμη φέρνει η νέα τιμολογιακή πολιτική που ανακοινώθηκε χθες σε σύγκριση με τις αντίστοιχες τιμές στη γραμμή Κυλλήνη-Πόρος.

Πιο συγκεκριμένα: Το απλό εισιτήριο για τον επιβάτη στη γραμμή Πάτρα-Σάμη θα κοστίζει 25 ευρώ όταν το αντίστοιχο στη γραμμή Κυλλήνη-Πόρος κοστίζει 9,40 ευρώ. Μία  διαφορά  της τάξης περίπου 165,95%!

Επίσης η τιμή για ένα Ι.Χ αυτοκίνητο στη γραμμή Πάτρα-Σάμη είναι 60 ευρώ όταν στη γραμμή Κυλλήνη-Πόρος είναι στα 38,90 ευρώ διαφορά της τάξης 54,24% περίπου.

Έτσι μία οικογένεια τριών ατόμων με αυτοκίνητο για να έρθει διακοπές στην Κεφαλονιά χρησιμοποιώντας την γραμμή Πάτρα-Σάμη χρειάζεται (με επιστροφή) 255,40 ευρώ όταν αντίστοιχα από την γραμμή Κυλλήνη-Πόρο θα πληρώσει 134,20 ευρώ. Μία διαφορά που αγγίζει το 90%.

anexarttitosblog.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις