Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ,με τον Πρέσβη της Ελβετίας

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα Hans-Rudolf Hobel, συνοδευόμενος από την νέα Πρόξενο της Ελβετίας στην Κέρκυρα Carole Kasfikis-Lehmann. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Σπύρος Γαλιατσάτος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα συνεργασίας στους τομείς της τουριστικής οικονομίας και των πολιτιστικών ανταλλαγών ενώ ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος ενημέρωσε τον Ελβετό Πρέσβη για τη διημερίδα προβολής των τοπικών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 23&24 Απριλίου 2016, παρουσία παραγωγών από όλα τα Ιόνια Νησιά, και τον προσκάλεσε να παραβρεθεί.

Ο Πρέσβης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Προξένου και τόνισε ότι βρίσκεται στη διάθεση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για ανάπτυξη συνεργασιών.

perifereiarxis_swiss perifereiarxis_swiss1

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις