Λαϊκή Συνέλευση στην Πύλαρο: Πάρτε πίσω το Προεδρικό Διάταγμα

Τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με την παραλία του Μύρτου συζήτησε χθες η Λαική Συνέλευση Πυλάρου.

Ουσιαστικά πρόκειται για δύο σημαντικά “αγκάθια”:

  1. Η εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος του 2οο9 επί Δημαρχίας τότε Μάρκου Κοτσιλίνη στον πρώην Δήμο Πυλαρέων, που ουσιαστικά “κλείνει” τον Μύρτο. Η Λαική Συνέλευση αποφάσισε να ζητήσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να πάρει πίσω το επίμαχο διάταγμα και να μην το εφαρμόσει. Οι πληροφορίες λένε ότι η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Περιφέρεια έχουν ήδη κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε και φέτος ο Μύρτος να αποτελέσει την το μεγάλο “όπλο” του κεφαλονίτικου τουρισμού. Εκδόθηκε ψήφισμα που θα έρθει στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη.
  2. Το έργο το βραχοπτώσεων. Εδώ η κυβέρνηση το Υπουργείο Υποδομών έχουν καθυστερήσει τραγικά κάτι που παραδέχθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας. Έχει αλλάξει η αρχική μελέτη αλλά παρατηρείται τεράστια κωλλυσιέργεια.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις