Η Κεφαλονιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ – 2016, Βερολίνου

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο, στο καλαίσθητο και σε επιτελική θέση Εκθεσιακό Περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων , φιλοξενήθηκε ο Δήμος Κεφαλονιάς, που εκπροσωπήθηκε από τον Α/Δήμαρχο Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο.
Πλούσιο έντυπο πληροφοριακό ταξιδιωτικό υλικό για την Κεφαλονιά μοιράστηκε και επαφές με διεθνείς Παράγοντες και Στελέχη της Τουριστικής Βιομηχανίας, έγιναν για την περαιτέρω προώθηση της Ταξιδιωτικής επιθυμίας για το Νησί.
Ο κ.Κεκάτος έδωσε συνεντεύξεις σε διεθνή έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, αναδεικνύοντας τις πλούσιες εναλλακτικές μορφές Τουριστικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της Κεφαλονιάς.
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί τον Α/Περφερειάρχη κ.Σπύρο Γαλιατσάτο για την συνεργασία και ενημερώνει ότι ο κ.Κεκάτος αναχωρεί για τις Η.Π.Α. όπου θα εκπροσωπήσει τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση στις Εκδηλώσεις της Ομογένειας και θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιερόπλοιων Seatrade – Miami.

an

an1

an2
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις