Ευχαριστήρια επιστολή για την συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στην 2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού

Προς
Δήμο Κεφαλονιάς

Υπ’ όψη: κου Αλέξανδρου Παρίση- Δημάρχου
κου Ευάγγελου Κεκάτου – Α/Δημάρχου

Γλυφάδα, 23 Δεκεμβρίου 2015

Κύριοι,
Θέμα: 2η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού – Hellenic Tourism Expo 2015

με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την φιλοξενία που μας παρείχατε, τόσο στο χώρο του εκθεσιακού περιπτέρου σας όσο και στην Ημερίδα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, για την παρουσίαση και ανάδειξη της δουλειάς μας η οποία δραστηριοποιείται στην προβολή του νησιού και την προώθηση των επιχειρηματιών που δρουν σε αυτό, στόχοι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την δική σας φιλοσοφία και προσπάθεια.

Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς, που δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στο νησί της Κεφαλονιάς, να μας παρέχεται η ευκαιρία ώστε να λαμβάνουμε μέρος σε τουριστικές εκθέσεις μεγάλης εμβέλειας που διοργανώνονται και υποστηρίζονται με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία, ανταποκρινόμενες στο υψηλό επίπεδο και απαιτήσεις ανάλογων προωθητικών ενεργειών, όπως έγινε και στην ως άνω αναφερομένη τουριστική έκθεση.

Η επιθυμία μας για την παρουσίαση και ενίσχυση της δουλειάς μας συμμετέχοντας σε παρόμοιες εκδηλώσεις προβολής και ανάδειξης της δυναμικής του νησιού, υπό την αιγίδα του Δήμου σας, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, καθώς μετατρέπει τις όποιες ανησυχίες των δύσκολων ημερών που διανύουμε σε ελπίδα και προοπτική.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές και το νέο έτος να είναι γεμάτο από υγεία και δημιουργία για όλους μας.

Με εκτίμηση,

Χριστιάνα Αβαρκιώτη-Μένεγου Νικόλαος Ζιάκας
CaMarketing Focus-on Group

Hello Kefalonia Application
Ανδρέα Παπανδρέου 143, Γλυφάδα
Τηλ.: 210 9645 718 & 6974991949
Mail address:

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις