Ποια είναι η πιο σέξι γλώσσα και μετά από πόσα ραντεβού έρχεται το σεξ [εικόνες]

Η γαλλική προφορά έχασε τα σκήπτρα της πιο σέξι γλώσσας του κόσμου, με τους Βρετανούς να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι και τη προφορά τους με την τόση ιδιαιτερότητα να παίρνει την πρωτιά.

Σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε σε 11.000 άτομα σε 24 χώρες από το Time Out Global Dating Survey, το 1/4 των ερωτηθέντων απάντησε πως προτιμούν την βρετανική προφορά, με τους Παριζιάνους και τους Νεοϋορκέζους να την λατρεύουν.

Μετά τους Βρετανούς, έρχονται οι Αμερικανοί, ενώ την κορυφαία τριάδα κλείνουν οι Ιρλανδοί. Η πάλαι ποτέ ερωτική προφορά του πλανήτη, η γαλλική βρέθηκε στην πέμπτη θέση.

Παρά την ήττα στη σέξι προφορά, το Παρίσι παραμένει η πόλη για ρομαντικά ραντεβού, σκορπώντας τη σκόνη του σε Μελβούρνη και Κουάλα Λουμπούρ.

Παράλληλα, η έρευνα έδειξε πως το 58% των ερωτηθέντων ψάχνουν το προφίλ του ραντεβού τους πριν βγουν μαζί του.

Κάτι παραπάνω από τους μισούς, επιπλέον, δίνει φιλί στο πρώτο ραντεβού, ενώ όταν ο λόγος έρχεται στο σεξ τα πράγματα αλλάζουν. Ο μέσος όρος ραντεβού πριν το σεξ είναι 3,5, με το 9ο τελικά να είναι εκείνο πριν νιώσουν άνετα και δώσουν στη σχέση τους την ταμπέλα… ζευγάρι.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις