Ε.Α.Σ. : Δεν λαμβάνεις σωστή Επιδότηση υπέβαλε τώρα Ένσταση

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης καλεί τους ντόπιους Ελαιοπαραγωγούς, Αμπελουργούς, Κτηνοτρόφους, Μελισσοκόμους, Κηπευτικοπαραγωγούς, Δενδροκαλλιεργητές και Ψαράδες των οποίων τα προσωρινά Δικαιώματα της βασικής Επιδότησης δεν είναι αυτά που θα έπρεπε να τους καταβληθούν, να προσέλθουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) του Ε.Α.Σ. προκειμένου να υποβάλλουν Αίτηση Αναθεώρησης (Ένσταση) έως Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με εγκύκλιο του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υπ.Α.Α.Τ.) η Ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά για λόγους :
1. Διαπίστωση ανακριβειών στα ατομικά προσωπικά στοιχεία ή ενημέρωση αλλαγών.
2. Οριστική δικαστική απόφαση μετά την 15.5.2014, το αποτέλεσμα της οποίας επηρεάζει τον υπολογισμό της αξίας των Δικαιωμάτων 2014.
3. Χαρακτηρισμός του Παραγωγού ως μη ενεργός
4. Διαπίστωση ασυμφωνίας στον καθορισμό – κατανομή Εκτάσεων ανά Περιφέρεια.

Επιπροσθέτως, ο Ε.Α.Σ. ενημερώνει ότι το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπ.Α.Α.Τ. είναι διαθέσιμο για Διοικητικές Πράξεις σχετικά με διορθώσεις προφανών σφαλμάτων, μεταβολές ζωικού κεφαλαίου, επιλεξιμότητα αγροτεμαχίων και άρση επικάλυψης στην Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης του 2015 καθώς και για υποβολή εκπρόθεσμων Αιτήσεων

Για περισσότερες διευκρινήσεις και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι δικαιούχοι ντόπιοι Παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο Κ.Ε.Α. που λειτουργεί καθημερινά στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι (υπεύθυνοι Γεράσιμος Κακούρης, Γεωπόνος Πανεπ. Θεσσαλίας και Βαλίνα Κομποθέκρα Κότσορου Πτυχ. Πανεπ. Ιωαννίνων) τηλ. 26710-22927.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις