Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Φιλαρμονικής Ληξουρίου

Η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Μαέστρος και οι Μουσικοί εύχονται Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και ευημερία σε όλο το κόσμο! Η Γέννηση του Χριστού να φωτίσει τις καρδιές όλων μας!

Η Φιλαρμονική μας πιστή όπως πάντα στην πολιτιστική παράδοση του Ληξουριού μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα δώσει την καθιερωμένη της Χριστουγεννιατικη συναυλίας της αύριο 26 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:30 στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου ΠΑΛΑΤΙΝΟ στο Ληξούρι! Σας περιμένουμε να σας ταξιδέψουμε στο εορταστικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όχι μόνο!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις