Με τη σφραγίδα Γαλιατσάτου

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της έρευνας της G.P.O για τον τουρισμό στα Επτάνησα ήταν οι προσδοκίες των κατοίκων που για το 2016 ξεπερνούν το 91%. Το γεγονός αυτό ανάγκασε ακόμη και τον Υπεύθυνο Ερευνών της εταιρίας Αντώνη Παπαργύρη, να δηλώσει κατά τη διάρκεια της ειδικής εκπομπής που πραγματοποίησε το ΙΟΝΙΑΝ, πως στην καριέρα του δεν έχει δει ξανά τέτοιο νούμερο.

Αναμφίβολα το αποτέλεσμα πιστώνεται στον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπύρο Γαλιατσάτο και πως μέσα σε ενάμιση χρόνο κατάφερε να δημιουργήσει τις ανάλογες προϋποθέσεις ώστε ο πολίτης να αισθάνεται σιγουριά και ικανοποίηση. Δεν “μάσησε” τα λόγια του. Γνώστης του αντικειμένου και με την εμπειρία που του προσφέρουν οι επαγγελματικές εμπειρίες έδειξε εξ΄ αρχής έτοιμος να τα αλλάξει όλα.

Δεν φοβάται κανενός είδους κριτική, αφού “η γκλίτσα του τσοπάνη” είναι αρκετά ακονισμένη.

ΦΩΤΟ: kefalonitika.nea.gr

http://imerazante.gr/

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις